Vlog #6 – Ahlainen & Yyteri

Keväisen päivän kunniaksi kaksi itselle uutta rataa koeajoon, sillä mikäpä olisi parempaa harjoitusta kuin “casual round” vieraalla radalla. Siinä on vain sitä jotain kun astut vieraan radan ensimmäiselle väylälle. Tällä kertaa ratoina Ahlainen ja Yyteri.Allekirjoittaneen mielestä lajin hienoimpia hetkiä on uusiin ratoihin tutustuminen. Jokaisella väylällä on hieno fiilis, kun edessä on uusi korkkaamaton haaste. Onnistutko tulkitsemaan väylän oikein heti ensimmäisellä kerralla, vai joudutko paikkaamaan karkeaa virhettä hyvällä lähestymisellä. Mielestäni loistavaa pelisilmän ja heittotaitojen haastamista.

Ahlaisten kylä sijaitsee Porin lähettyvillä. Kylästä löytyy kiinteä yhdeksän väyläinen DiscGolfPark, joka tarjoaa lyhyitä, mutta yllättävän haastavia väyliä. Pelataanhan kylässä myös perinteinen “Haukibar Open” joka juhannus.

Ahlaisista oli lyhyt ja mukava ajomatka, halki meri-porin upeiden maisemien, Yyterin hiekkarannoille, jossa odotti yksi Suomen vanhimmista radoista. Opasteet sekä ratakartta on menneeltä ajalta, mutta pienen pähkäilyn jälkeen ensimmäinen väyläkin löytyi. Yyteri on kesäisin täynnä ihmisiä, joten näin keväällä radasta pääsi nauttimaan kaikessa rauhassa. Yllättävän hienoja väyliä, mukavan haastavalla tuulella. Täydellinen keli harjoitteluun.

Tarkemmat tiedot radoista löytyy http://frisbeegolfradat.fi/rata/ahlainen_dgp/ ja http://frisbeegolfradat.fi/rata/yyteri_pori/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *