Unelmista totta: Team Prodiscus

Kun uskoo omiin unelmiinsa ja on valmis tekemään niiden eteen töitä, voi siinä lopulta käydä niin, että niihin alkaa muutkin uskomaan. Näin kävi minulle tänään, ja voin erittäin ylpeänä ilmoittaa kuuluvani tästä päivästä lähtien Team Prodiscuksen joukkueeseen.

Päätin vihdoin rohkaista itseni ja hakea Prodiscuksen riveihin. Hieman jännittävän odotusajan jälkeen sainkin viestin Prodiscuksen omistajalta, Kai Vesalta ja aloimme neuvottelemaan sopimuksesta. Olenkin todella kiitollinen siitä kuinka hyvin hakemukseni otettiin vastaan, ja rakentavien keskusteluiden jälkeen voin sanoa edustavani Prodiscuksen toimintaa ja aatteita ylpeydellä! Yhteistyötä on helppo lähteä kehittämään kun asioista ollaan samaa mieltä heti alusta alkaen.

Virtuaalisen viestittelyn jälkeen sovittiin tapaaminen Prodiscuksen varastolle, Nokialle. Luonnollisesti odotin tapaamista kuin ensimmäistä koulupäivää, yöni levottomasti nukkuen, ajatusten harhaillen tulevassa. Jännitys oli turhaa, sillä heti ensi hetkestä lähtien tunnelma ja keskustelu oli rentoa, ja keskustelu pyöri mukavasti frisbeegolfin harrastamisen, tulevien tavoitteiden ja jo koetuiden kokemuksien merkeissä. Kun keskustelut oli käyty, ja yhteistyöstä päästy (helposti) samaan ymmärrykseen, oli aika siirtyä jokaisen heittäjän unelmaan, nimittäin poimimaan upouusia kiekkoja notkuvista hyllyistä. On aika epärealistinen olo, kun unelmasi toteutuu yhtäkkiä silmiesi edessä. Kai kuunteli millainen heittotyylini ja tekniikkani on, ja ehdotti hyllystä tyyliini sopivia kiekkoja, ja minä sitten vain hieman hämmentyneenä, ja ehkä jopa hieman tasoani häpeillen tutkiskelin kiekkoja. Mutta kun näit omin silmin kiekkoon tulostuvan sinun nimesi, ja Team Prodiscuksen logon, alkoi jännitys ja hämmennys vaihtua onnelliseen hymyyn. Yksi asettamistani tavoitteista toteutui juuri silmieni edessä.

Olen asettanut itselleni kovat, mutta realistiset tavoitteet lajin suhteen ja tiimipaikka luo uskoa omaan tekemiseen, sekä motivoi harjoittelemaan entistä kovempaa. Ensimmäiset askeleet suunnittelemalleni polulle on otettu, nyt vaan tehdään töitä entistä enemmän, että tulevatkin tavoitteet täyttyy. Iso kiitos asiasta lähtee myös tukijoukkojeni suuntaan, sillä olen saanut aivan uskomattoman paljon positiivista tukea niin lähipiiriltä, kuin hyviltä ystäviltäni, sekä tutuilta ympäri fribaskeneä. On uskomattoman hienoa huomata, että tukea löytyy laajalta rintamalta. Voitte olla varmoja, että saan rutkasti motivaatiota tuestanne! Kiitos siis kaikille vielä tätäkin kautta!

Kauden osalta harjoittelu jatkuu siis entistä kovempana, sillä haluan näyttää olevani saamani tuen ja luottamuksen arvoinen. Mitä blogin osalta tämä muutos tarkoittaa? No entistä laajempaa ja hienompaa sisältöä tietysti. Kisaraportit jatkuu samalla tavalla ja suunnitteilla on kaikenlaista uutta hienoa, varsinkin videoiden muodossa. Näistä tarkemmin myöhemmin, kun asiat etenevät suunnittelupöydältä käytäntöön.

Jatketaan siis aktiivisesti kohti kesäkautta ja palataan tulevissa blogipäivityksissä tarkemmin. Hyvää alkavaa kesäkautta kaikille!

Prodiscus on vuonna 2006 perustettu suomalainen frisbeegolfkiekkoja valmistava yritys. Prodiscus kiekot valmistetaan Suomessa. Tutustu toimintaan www.prodiscus.fi

 

Niin ja tosiaan se hetki kun näet nimesi tulostuvan kiekkoon…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *