Vlog #8 – Järva 2017

Melkein jo perinteeksi muodostunut Järvan reissu oli taas heinäkuussa vuorossa, ja matkaan lähdettiin liki kolmenkymmenen Tampereen Frisbeeseuran jäsenen voimin. Sää suosi jälleen heittäjiä, ja pääsimme nauttimaan frisbeegolfin paratiisista parin päivän ajan.

Sitä tuntee olonsa onnekkaaksi, kun kahtena vuonna peräkkäin saa Järvassa pelailla aivan täydellisessä kelissä. Järva tuntuu aina siltä kuin tulisi kotiin, ja siitä tulikin idea tällaisesta fiilistelyvideosta, johon Coheed And Cambrian “Road and the damned” sopisi kuin voi leivän päälle.

Kovat oli taas suunnitelmat kuvaamisen suhteen, sitä ja tätä piti tehdä, mutta kun heittely alkoi, niin yllättävän nopeasti se kamera taas unohtui taskuun. Tässä kuitenkin käsin kännykällä kuvattu videopätkä reissusta, uskoisin että fiilis tästäkin välittyy.

Vielä jonain päivänä hankin kunnon kuvauskamat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *