Kirjoittajasta

Olen lajiin rajusti hurahtanut fribaaja. Minuun sekä omalaatuiseen tekniikkaani voi törmätä Tampereen ja lähiseudun frisbeeradoilla. Lähes ympärivuoden. Kesällä 2014 päätin aloittaa harrastamaan enemmän vakavissani, ja suuntaavani kilpapelaamisen pariin. Vuoden 2015 syksyllä pelasin ensimmäiset PDGA kisani. Blogini käsittelee matkaani harrastajasta kilpapelaajaksi, rataesittelyjä, kiekkoesittelyjä yms lajiin liittyvää.

19.4.2017 Pääsin mukaan Team Prodiscuksen riveihin, ja seuratasolla edustan Tampereen Frisbeeseuraa sekä epävirallista seuraa, DGC Ylärautaa jonka riveissä toimin myös seuran toisena perustajana.

Lajissa mielestäni parhaimpia puolia on nimenomaan yhteisöllisyys. Lajiin on helppo lähteä mukaan ja heittoseuraa löytyy varmasti lähes jokaisen kaveripiiristä. Kyllä frisbeegolf kuntoilustakin käy, sillä kierroksien aikana kävellään vaihtelevissa maastoissa pitkiäkin aikoja. Keskivartalon hallinta kehittyy heittotekniikan myötä ja tuo lisää pituutta heittoihin. Frisbeegolfiin on helppo säilyttää kipinä, koska ainakin allekirjoittanut löytää lajista jotain uutta lähes jokaisella kierroksella.

Pidän todella paljon uusiin ratoihin tutustumisesta. Joka kesälle pyrin kiertämään mahdollisimman monta uutta rataa. Jokainen frisbeerata haastaa sinut uudenlaisiin koitoksiin ja kaikenlisäksi frisbeeradat on yleensä toteutettu upeaan sijaintiin, luonnon keskelle tai kaupungissa puistoalueille. Aivan mahtavaa ajanviettoa kesällä.

 

PDGA alaiset kisasaavutukset löytyy tämän linkin takaa.

Eipä siinä sen ihmeempää, tervetuloa seuraamaan matkaani frisbeegolfin parissa!

2 thoughts on “Kirjoittajasta

  1. Löysin sattumalta blogin FGR.fi palvelun Yyterin ratasivun kautta. Hyvännäköinen blogi. Tsemppiä! Ja onnittelut tiimipaikasta! 🙂

    1. Kiitoksia! Aina kiva kuulla että uusia lukijoita löytää perille. Hieman on taas päivittelyt jäänyt vähille, vaikkakin hienoja kisoja ja tapahtumia on ollut takana, täytyy yrittää tsempata ja rustailla taas jotain uutta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *